Regularized traces of differential operators
Sigma J Eng Nat Sci 2005; 23(1): 1-22

This is a survey article with three parts about the scientific works done on regularized trace which are the generalization of trace formulas of matrices and nuclear operators for differential operators. Here the ssecond part is about [32] and the third part is about [33].

Diferansiyel operatörlerin düzenli izleri
1Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Matematik Mühendisliği Böl., Davutpaşa, İSTANBUL
2Yıldız Teknik Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Matematik Bölümü, Davutpaşa, İSTANBUL
Sigma Journal of Engineering and Natural Sciences 2005; 1(23): 1-22

Bu çalışma matrislerin ve çekirdek operatörlerin izi kavramının diferansiyel operatörler için genelleştirilmesi olan düzenli iz konusunda yapılan bilimsel çalışmalarla ilgili bir derleme makalesi olup üç kısımdan oluşmaktadır. 2. kısımda [32] ve 3. kısımda [33] çalışmaları yer almaktadır.